Daily Archives: Maret 28, 2011

MARCH 2010

LETS MAKE BABIES !

Ga sengaja nemu website www.makemebabies.com  yaitu website yang bisa liat perkiraan muka anak kita masa depan. Caranya cuma upload foto lo sama pasangan, sama artis juga bisa. Anywaay, karena penasaran akhirnya di cobalah bareng Dian, Ka Ade, dan Benny. Untuk percobaan kita nyoba pake artis sebagai pasangannya.

Terus Benny yang maksa pengen jadi orang pertama, and he picked Megan Fox (yaelaaah) as his imaginary wifey. Setelah beberapa menit… Well its doesnt take 9 months to know how your baby will look like (i like this part)  daaan jengjengjeng …..

hasilnya agak mengagetkan, soalnya anaknya sangat tidak mirip sama sekali !!! Terus ka Ade dengan senangnya ngomen  Anak lu jelek banget Ben, itu yah Ben tergantung bapaknya!! ” . Dengan pede nya,  ka Ade said try me , dan dia pilih Jesicca Alba.  Setelah beberapa menit  ………..    va- va- VOOM !!! MUAHAHAHAHAHA.

Lebih paraah!. Ini jauh dari perkiraan, ga mirip sama ka Ade apalagi Jessica Alba bleeeh!.  Akhirnya Benny bisa ngatain balik hahaaha. Ka Ade ngambek dan bilang  Waaah, inimah bukan anak gue!! gue di tepu nih sama si Alba!! pasti dia selingkuh !!!! ”  (-__- )   Terus Benny balesKan sesuai bapaknya de!! wahaha ”.  Ka Ade tetep ngotot dan yakin kalo anaknya pasti ganteng (0h no!). Akhirnya dia minta ulang dan kali ini  sama Angelina Jolie.  Dan setelah 3 menitan menunggu … TARAAAAAA….

I agreed, its cute! dan dia pun sangat senang dan dengan bangga dia bilang  “Nah kan emang Alba tuh pasti selingkuh, ini baru anak gue, lucunya kaya gue masih kecil, walopun idungnya pesek kaya bapaknya tapi yg lain cakep kaya ibunya”  (OMG!) hahaha. Setres lu berdua!

HER NAME IS KIRSTEN DUNST

Her name is pronounced “KEER-sten.”

Kirsten Caroline Dunst was born on April 30, 1982 in Point Pleasant, New Jersey, USA to Klaus Dunst, a German medical-services exec. who’s now stationed in New Jersey . Klaus separated from Kirsten’s mother Inez Dunst, a former art-gallery owner. She also has a brother named Christian, was born in 1986. Kirsten started out in showbiz at the age of three, where she began filming television commercials (a grand total of more than 70).

In 1994 she made her breakthrough performance in Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994) alongside such stars as Brad Pitt and Tom Cruise. Her performance earned her a Golden Globe nomination, the MTV Award for Best Breakthrough Performance.  In 1995, she was named one of People Magazine’s 50 Most Beautiful People. Over the next few years she made a string of hit movies including Little Women (1994), Jumanji (1995) and Small Soldiers (1998)

She is working on her own production company with her mother called “Wooden Spoon Productions”. The name symbolizes women and creativity. It was inspired by her grandmother, who used wooden spoons to keep her in line when she was a girl.

FLASH!

Jens Lekman, the unique Swedish singer recently brought a song about a sense of joy, with the song ‘Waiting for Kirsten’ which contains the story about  ‘stalking’ Kirsten.

This song was first brought in his show at the Mondrian Hotel, Los Angeles. In this song Lekman,  told that he waited outside with his bestfriend at Kirsten hotel and try to follow her into a club.

Lekman said: “I know, I know no one tell her. In Gothenburg (Sweden) We do not have VIP lines. And we do not care who you are / Are not the VIP lines to clubs /but to health care , apartments and jobs. ” Continue Lekman.

 

 

I adore her talent, I like her attitude and I love her pale look. I JUST LOVE KIRSTEN!
(Who wouldn’t huh?) 🙂

Hey, folloow her @kirstendunst on twitter or head to her ofiicial and largest fansite : http://www.kirsten-dunst.org/

Dengan kaitkata

AN INDOOR PICNIC ?

FEBRUARY 2010 @Parkiran kantor Walikota Bandung