BUCKET LIST

 things I would love to do :

( This list will continue to grow but it’s possible if I take a few things off )

  • Graduate
  • Watch one of Jamie Cullum concert
  • Throw a watermelon from a skycraper building 
  • Should be able to memorize the world map (well, at least half of it.) I love map!!
  • Go to visit foreign country with Julissa and Dian
  • Meet Kirsten Dunst
  • Learn how to play Harmonica
  • Donate my hair for a cancer cause (Just an idea)
  • Take a makeup course
  • Watch Michael Buble live in concert
  • Join a volunteer program in Children Organization
  • Learn Dutch or Arabic ( I did learned dutch for almost a year on 2011 but I have no idea why Im not able to speak or write until now without dictionary )
  • Meet a twins (boy-boy)
  • Donate all of my organs after I die (If my parents allowed)
  • Watch a rodeo and a broadway
  • Watch Cirqu Du Soleil
  • Breakfast at Tiffany’s  I did get there, at tiffany’s New York, but I forgot to bring a food. hope that counts lol
  • Visit The Wizarding World of Harry potter and try a butterbeer
  • Learn how to do simple magic trick.

5 thoughts on “BUCKET LIST

  1. bhellabhello berkata:

    haii. salam kenal 😉 yg udah kecoret diatas tandanya udah terwujud?
    aku juga mauuu nyobain cupcake-nya DC :9 sampai skrg msh belom bisa bkn cupcake yg agak moist nggak keras gtu huhu
    & pgn juga ke tiffany pke LBD ala Audrey Hepburn. hmmms

  2. kisahbujang berkata:

    adopt child from Brazil?? Well if that kid happens to be next football stars, he’s the one who should adopt you.. haha

    • Amandash berkata:

      Hahaha iya yah, kan kalo. Di brazil setau gue ada daerah konflik gitu di daerah pedalaman yang berbatasan sama negara lain, kaya ada GAM gitulah. Nah dari situ yang mau gue adopt bukan bocah brazil kota -_- dan kalopun dia jadi the next football star gue udah terlalu tua buat di adopsi hahahahaha.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: