HOMIES

DIAN F.

Well She is the brave one with the brain! She speaks straight to the point with her lovely thick malayu accent. Dian is the one most suited sense of humor with me. We creates tons of silly and crazy stories.  My favo quote from her ”Temen sih temen. Untung bagi – bagi. Rugi tanggung sendiri – sendiri.” Haha.

JULISSA G.

Quite bizarre personality but very talented. Good at drawing, photography, music and speaks 4 languages. One of my favourite partner in crime 🙂 She also moody and unpredictable.
**And check her photoblog!
http://www.photoblog.com/jupog

ADE K.

The only guy I’ve ever know that took long time to bath. Kinda narcisstic and had a laid back personality. He sort of the joker in the group, who also very generous.

NENENG W.

Super unique  (personality) – super busy –  fearless.
She is very artistic at heart. she loved acting, poetry, and theater study.

And there also Nadia, LugyMonica, Anindita, Hedith, Junita, Aneke, Ryan, Decky, Ferry, Andita, Nandi, Rohmadoni, Nevitsa, Bella, Marcia, Carine, Firman, Topek.

There are billions of peoples in the world but I just happened to get lucky enough to meet the best one, and that is you guys!

6 thoughts on “HOMIES

  1. dian fahrani berkata:

    wooow !! i’m the brave one with brain ?? thank you mandos doooss hahaha ! like you said i’m a narsiz girl but that’s not totally right honey hohoho : D

    mandos gw paling setuju tentang selera humor kita, kalo masalah “joke” kita emang paling nyambung boy hohoho !!!

    juli = lebay (check)
    ade = cengengesan (double cheeck)
    neneng = super eksis (triple check)

    ditunggu tulisan yg lainnyaaaaa hohohohohooooo

  2. lilo berkata:

    hey! i’ve been in indonesia before, so i understand a little bit of what you said!!! wow they seem very cool nice to meet you

  3. neneng berkata:

    TC alias Tangkal Cinta itu sebenernya bukan geng motor, tapi emang kebeneran kalo ke kampus kita-kita pake motor ( tp w jalan kaki ko sekarang hehehehe..)
    TC itu nama anak2 buat yang sering nongkrong di DPR(dibawah pohon rindang)
    kita nih..sering kumpul bareng, jalan bareng, makan bareng, tidur bareng (hihihihihihi…bukan yang macem-macem ko,kalo lagi kemping aja) ngopi bareng di Nara..buanyak deh..
    soalanya kita (wuuuuuuiiiiiih..) Udah solid banget.
    TC tangkringan lain selain bareng anak-anak teater abstain (di butet) sama kalian (manda, juli, dian n ka ade..) hehehe..

    • Amanda berkata:

      @neneng: Iyaa deh neng 😀 promosi terus si super girl ini !!!
      @dian : oke yan, makanya ayo kita banyak banyak main biar nanti kalo tua tinggal cerita hahaha
      @lilo : hey, thank you my sweetest liar :p

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: